ALT FOR DAMERNE INSTA

Som tidligere nævnt, har jeg instagrammet en del for “ALT for damerne”, da jeg arbejdede der, som modeassistent. Derfor tænkte jeg, at jeg lige ville lave en lille insta-collage med nogle af de billeder jeg har taget, så I kan få et lille indblik i hvad jeg har lavet hos ALT for damerne :-)

Jeg har taget utrolig mange billeder af mad og kage og alt andet spiseligt! Der har virkelig været mange søde sager – flødeboller, cupcakes, slik, is og selvfølgelig kage HVER onsdag. Oveni det var der også en masse brunch- og madinvitationer, og samtidig var der den vildeste frokostbuffet hver dag! Det var helt forfærdeligt med al den gode mad og al den kage. Hvis jeg arbejdede der, ville der ikke gå længe før jeg kunne trille hjem fra redaktionen. Det er vist godt at jeg ikke er der længere ;-)

modeassistent-hos-alt-for-damerne-1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>