LIVET SOM MODEASSISTENT

Jeg har vist aldrig rigtig fået skrevet om min tid som modeassistent, hos ALT for damerne, men eftersom at der er en del der har spurgt ind til det, vil jeg lige fortælle kort om livet som modeassistent :-)

Det hele startede med at min faster så et jobopslag, fra ALT for damerne, om at de søgte nye modeassistenter. Jeg havde længe haft en drøm om at arbejde på et modemagasin, og tænkte at det lige var et job for mig. Så jeg smed en ansøgning afsted og fik lynhurtigt svar om, at jeg skulle komme til jobsamtale. Jeg havde overhovedet ikke regnet med at få jobbet, men de mente åbenbart at jeg virkede som den rette, så inden jeg vidste af det, var jeg altså modeassistent hos selveste modemagasinet ALT for damerne! Jeg anede ikke hvad jobbet det indebar, men jeg fandt hurtigt ud af, at det var enhver piges drømmejob! Alle steder var der tøj, sko, smykker, hatte, tasker osv. – kontoret bugnede af alle de nyeste ting, som ikke engang var kommet i butikkerne endnu. Det var jo for vildt! Jeg skulle assisterer stylisten, hvilket betød at jeg skulle hjælpe hende med alt det hun skulle lave til bladet.

Jeg har oplevet en masse ting på min korte tid som modeassistent – Jeg har været på flere fotoshoots, shoppet tøj til modellerne i de dyreste butikker, mødt en masse søde mennesker, lært nogle gode hår & makeup-fifs, besøgt diverse PR-bereuar, instagramet for ALT for damerne, udvalgt tøj til bladet, lavet web-indlæg med de bedste udsalg, været til en masse modeshows, set en masse kendte mennesker, og sidst men ikke mindst, har jeg selvfølgelig også haft fornøjelsen af at få en masse gode goodiebags! Jeg ved ikke hvad jeg havde regnet med, men det var absolut ikke noget i den stil. Det har været det rene luksus! Jeg har virkelig nydt min tid, som modeassistent, hos ALT for damerne og ville ønske at jeg kunne være blevet. Desværre var tiden bare ikke rigtig for mig, men måske jeg vender tilbage en dag :-)

Nå, men nu sidder jeg altså her i regnvejret med en stor stak ALT for damerne, som jeg har skrabet sammen i løbet af den tid jeg arbejdede der. Mit navn står på flere af siderne og jeg har været med på de fotoshoots billederne er fra og jeg har fundet en masse af det tøj der er vist. Det er altså virkelig mærkeligt at se ens navn i et af Danmarks største modemagasiner!

modeassistent-hos-alt-for-damerne-1 modeassistent-hos-alt-for-damerne-2 modeassistent-hos-alt-for-damerne-3 modeassistent-hos-alt-for-damerne-4 modeassistent-hos-alt-for-damerne-5

6 thoughts on “LIVET SOM MODEASSISTENT

 1. Hej :)
  Ved ikke om du ser denne kommentar, men jeg er selv rigtig meget interesseret i at blive modeassistent i mit sabbatår. Så ville lige høre om du har nogle gode råd til hvordan man bliver det, for man skal lede osv.?
  Derudover vil jeg gerne høre om du fik løn for din tid, eller om det var frivilligt arbejde?

  Vh Pernille

  • Hej Pernille :-)

   Det var ikke lønnet, men alt er heldigvis betalt – mad, transport og alle de udflugter man skal på. Det er en super mulighed for at prøve, at komme indenfor den verden. Rigtig mange er kommet langt ved at have været frivillig modeassistent først, så hvis du ønsker at være indenfor modeverden, så er det en perfekt start! Så skal du ellers bare knokle for det og vise at du gider det :-)

   De fleste magasiner søger egentlig bare modeassistenter på deres internetsider – facebook, instagram, twitter osv., så det er bare med at kigge der. Jeg ved at ALT for damerne søger nye modeassistenter hvert halve år, så man må bare holde øje og se hvornår det sker :-) Så skal du ellers bare sende en ansøgning, hvor du fortæller en masse om dig selv og hvorfor du vil være modeassistent. Det er vist en fordel hvis du har en blog, så de kan se at du interesserer dig for det :-)

   Jeg håber at det kan hjælpe :-)

   Mvh. Masja

  • Hej Michelle.
   Jeg har været alle mine arkiver igennem, og kan desværre ikke finde den. Det er jo efterhånden længe siden :-/
   Men du skal bare skrive en masse fine ting om dig selv og dine interesser. Gør det meget personligt, så de finder ud af hvem du er, og hvorfor du gerne vil det :-) Jeg skrev bare en A4 side om mig selv, og mine interesser, og om hvorfor jeg ville passe så godt ind hos dem. Jeg har hørt at det er en god idé at have en blog, for så ved de at man går lidt op i det.
   Om ikke andet, så kan du finde lidt inspiration i min fane “om mig”, for jeg brugte selv en masse derfra til min ansøgning. Jeg håber at det var til lidt hjælp :-)
   Mvh.
   Masja

   • Hej Maja ved at det er en nogle år efter hånden at du var mode assistent hos Alt for damerne, men jeg er meget interesseret i prøve det så derfor vil Jeg lige spørge om du fik løn imens eller su? Og om det gav dig nogle muligheder i fremtiden? Selvom du ikke valgte at gå den vej? Kh Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>