MENS BEBSEREN SOVER

I dag babysitter jeg den sødseste lille knægt – han hedder Oskar og han er 1 år gammel. Han er syg i dag, og må derfor ikke komme i vuggestue, men så har jeg simpelthen været så heldig at få lov til at passe ham hele dagen, så vi skal rigtig hygge :-) Lige nu ligger han og sover nede i gården, og så må jeg jo finde på noget andet at lave imens den bette sover. Jeg tænkte i morges, hvad jeg dog skulle tage med, som jeg kunne lave, og så var det at jeg kiggede på mine negle og tænkte at de godt kunne trænge til en ny fin neglelak – så jeg smed min nye neglelak, fra Chanel, i tasken og en bog til at læse i, mens neglelakken skal tørre. Så krydser man bare fingrer for at bebseren ikke vågner lige når man har smidt neglelakken på – heldet var vist med mig i dag, for han sover endnu :-)

Det er smart at man sådan lige kan forkæle sig selv, samtidig med at man babysitter! Nu har jeg pæne negle og snart en meget glad Oskar at hygge mig med – hvor er det dog herligt! Senere smider jeg dagens babysitter-outfit op til jer på bloggen :-)

masja-med-chanel-neglelak-1 masja-med-chanel-neglelak-2 masja-med-chanel-neglelak-3 masja-med-chanel-neglelak-4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>