SUMMERDRESS IN THE MAKING

Jeg smider lige et sent indlæg op til alle jer natteravne, da jeg ikke rigtig gider at gå i seng, og bare sidder her for mig selv. Jeg er gået total Sex & the City-amok! Alle tøser siger at man SKAL have set Sex & the City, da det simpelthen er den bedste serie og man ikke kan være foruden at have set den. Jeg har fået at vide, at man ikke er en rigtig tøs, før man har set Sex & the City – derfor har jeg nu sat mig for endelig at se den! Jeg har ligget med hovedpine hele dagen, så jeg har nærmest ikke lavet andet end at se Sex & the City i dag, og jeg må indrømme at jeg er ret vild med den, selvom jeg ikke havde regnet med at det var noget for mig. Der er i hvert fald dømt tøseserie, til den helt store guldmedalje :-)

Nu hvor jeg endelig har fået lagt Sex & the City på hylden for i dag, sidder jeg her og tænker på, hvilket sy-projekt jeg skal kaste mig over næste gang. Forleden dag fandt jeg dette fine hvide blondestof, i Stof 2000, og tænkte med det samme, at der kunne blive en vildt flot sommerkjole ud af de blonder. Derfor købte jeg det og tænker nu, at mit næste projekt skal være, at skabe en flot lang sommerkjole. Jeg er helt vild med alt hvad der har blonder og specielt her om sommeren. Jeg kunne bestemt godt tænke mig sådan en lang flot hvid blondekjole her til sommer! hehe. Lad os nu se hvad det ender med :-)

blonde-projekt-1 blonde-projekt-2 blonde-projekt-3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>