ARMY-BRILLZ

Jeg har haft en fuldstændig chillaxe dag i dag. Alle i hytten har været på arbejde, så jeg har haft hele huset for mig selv, det er så dejligt! Jeg har hørt høj musik, og danset fjollet rundt og skabt mig tosset helt for mig selv. Der er jo ingen hjemme til at klage, så jeg gør som jeg vil. Det er det bedste ved at være alene hjemme, så kan man opføre sig præcis som man vil. Man kan rende nøgen rundt (hvis det altså er det man har lys til), uden at nogen skal brokke sig ;-) Man skal bare liiiiige huske, at det tit hænder at postmanden kommer forbi med breve og pakker, så er det vigtigt at være forberedt, så man ikke står der splitter-Hans Jørgen! Så tror jeg alligevel at postmanden ville kigge en smule mærkeligt. hehe :-) Nå, men det lykkedes mig da heldigvis alligevel at få noget tøj på i dag, så her får I lige et par billeder af dagens outfit!

masja-med-army-briller-2 masja-med-army-briller-1 masja-med-army-briller-7 masja-med-army-briller-3 masja-med-army-briller-4 masja-med-army-briller-5 masja-med-army-briller-6

Bukser: Pieces / Jakke: Saint Tropez / Top: Vila / Briller: Gina Tricot / Sko: Vagabond / Halskæde med ur: en gave fra Berlin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>