GI’ MIG!

Det meste af dagen i dag, har jeg faktisk bare brugt på at kigge efter fede ting og sager på nettet. Jeg har bestemt også fundet en masse ting, som jeg godt kunne tænke mig til min samling. Der er en masse fede tilbud lige nu, så det er bare med at kigge efter dem! Jeg har lavet en lille samling af nogle af de ting jeg virkelig godt kunne tænke mig at eje. Jeg er personligt helt vild med de leopardprikkede sneakers, fra Jeffrey Campbell. Jeg synes de er sååå fede!! Jeg håber virkelig at nogle af disse ting, en dag kan blive en del af mit klædeskab :-)

gi-mig-1

1) Bukser fra Vila 2) Blazer fra Vero Moda 3) Bonjour moustache ur fra Asos 4) Blondetop fra Pull&bear 5) Halskæde fra Sua 6) Cat face ring fra Asos 7) Leopard Sneakers fra Jeffrey Campbell

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>