NYT ÅR – NYT HÅR!

Det er 8 måneder siden, at jeg sidst var hos frisøren, så nu tænkte jeg, at det vist var på tide :O Egentlig skulle jeg ikke have lavet så meget, for jeg er stadig meget glad for mit lange hår, og så er jeg blevet enig med mig selv om, at jeg gerne vil have min helt egen gode gamle leverpostejs-hårfarve tilbage – mest fordi det er så skide dyrt at få det farvet. Der går nok lidt tid, før min egen hårfarve, når helt ud til spidserne, men jeg er sikker på, at det nok skal komme en dag, hvis altså ikke jeg når at ombestemme mig inden :p men lige nu skal det være leverpostej! Sååå der er altså ikke sket så meget andet, end at jeg har fået taget ca. hele 10 cm af spidserne. WOOOW! Haha! Det er lidt skørt, men det giver alligevel en frisk følelse at have været et smut forbi frisøren, og få fjernet de tarvelige spaltede spidser ;-)

masja-nyt-haar-1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>