ET NYTÅR MED PAILLETTER

Jeg nåede slet ikke at få taget nogle billeder af mit nytårsoutfit nytårsaften, fordi vi simpelthen havde så travlt med at pynte op og gøre alting klar til aftenen. Heldigvis har jeg fået lokket min kæreste med ud i det fine vejr i dag, så jeg kunne få de fine nytårsbilleder, som jeg havde håbet på. Det betyder altså, at jeg har iført mig alt mit nytårstøj igen – det er jo heller ingen skam, at man kan få lov til at pynte sig selv med perler, pailletter og glimmer endnu en dag :-D Jeg indrømmer, at det var pis-hamrende koldt, for jeg havde jo umiddelbart ikke tænkt, at jeg skulle være særlig meget udenfor nytårsaften, så tøjet var ikke særlig praktisk tænkt, men yndigt så det da ud ;-)

Jeg takker min mor for mit fine nytårstøj, for det er faktisk hende, der har købt det hele. For et stykke tid siden så jeg den fineste kjole i Abercrobie & Fitch, men jeg må indrømme at min pengepung ikke liiiige rækker til at handle alt for meget i sådanne butikker. Min mor er typen der mener, at man skal prøve tøjet alligevel, for det kan jo være at den er grim på, og så er det jo ligemeget med at man ikke har råd til den. Så jeg prøvede den, og den sad selvfølgelig helt perfekt – Dårlig strategi mor! Nå, men jeg forlod butikken, velvidende at der hang den fineste nytårskjole derinde… Heldigvis har jeg den sødeste mor, der husker sådanne ting, og juleaften åbnede jeg en lille gave med denne flotte pailletkjole i, og matchende glimmer-stilletter! Aaaarmen altså, hvor heldig har man lige lov at være :-)

masja-nytaarsoutfit-3 masja-nytaarsoutfit-1 masja-nytaarsoutfit-4 masja-nytaarsoutfit-6 masja-nytaarsoutfit-5 masja-nytaarsoutfit-2 masja-nytaarsoutfit-7

Kjole: Abercrombie & Fitch / Læderjakke: Saint Tropez / Stiletter: Bianco / Tørklæde: Zara

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>