VERDENS BEDSTE MORFAR

I dag har min søde morfar fødselsdag, og han fylder hele 88 flotte år! Min morfar er den sødeste mand i hele verden, og han elsker, når jeg kommer på besøg! Derfor havde jeg også planlagt en tur forbi ham i dag, med en lille gave, som jeg havde lavet til ham :-) Jeg har altid kage med, når jeg besøger min morfar, også selvom han altid siger, at jeg ikke behøver at komme med kage for at besøge ham. Jeg tror ikke, at han ved, at jeg ikke kun kommer forbi, fordi jeg har bagt kage, men jeg bager kage, fordi jeg har tænkt mig at komme forbi. Jeg synes, det er så hyggeligt, når han bliver glad for mit hjemmebag :-) Denne gang havde jeg bagt små kransekager, for de var et kæmpe hit nytårsaften, så jeg var nødt til at lave en omgang mere, og så kunne han jo også lige få lov til at smage dem. Udover kransekager havde jeg også lavet et krus til ham. Man kan få tusindevis af fine krus i diverse forretinger, hvor der står “verdens bedste morfar” på, og jeg synes bestemt også, at der er mange søde, men der er ikke noget lige så hyggeligt og personligt som et krus, man selv har tegnet, og så er det altså super nemt! Min morfar blev virkelig glad for min gave, og han blev endnu mere glad, da han fandt ud af, at jeg selv havde tegnet det. Han sagde, at det var helt unikt, og det ville han drikke af hver aften :-) Det er det hele værd, når min kære muffe bliver så glad!

Hvis du også vil lave et personlig krus til en du holder af, så kan du se, hvordan man gør lige HER.

gave-til-verdens-bedste-morfar-krus-1

gave-til-verdens-bedste-morfar-krus-1 gave-til-verdens-bedste-morfar-krus-3 gave-til-verdens-bedste-morfar-krus-4 gave-til-verdens-bedste-morfar-krus-2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>