GODT NYTÅR!

Sikke en nytårsaften! Jeg har danset, sunget og drukket alt for meget til alt for langt ud på natten, og utroligt nok har jeg det ganske fint i dag. Min kæreste og jeg havde besluttet os for at holde nytårsaften hos os i år, og det skulle selvfølgelig være en fest. Jeg elsker at pynte fint op når der skal festes, og derfor havde jeg også gjort meget ud af pynten i år – jeg havde klippet og klistret kæmpe nytårstal til væggen, jeg havde foldet fine butterfly-servietter, jeg havde lavet hyggelige champagneglas til at fejre det nye år, jeg havde bagt mine egne søde kransekagepøller, jeg havde fundet alle de flotte nytårshatte frem, og jeg havde tapet hele lejligheden til med festlige serpentiner og farverige balloner :-)

Jeg er ikke særlig godt til at stå for en fest, for jeg er altid bange for at det hele ender galt, men alting gik heldigvis helt vildt godt, og jeg havde en fuldstændig pragtfuld nytårsaften sammen med kæreste, familie, og venner! Jeg er sikker på at 2015 bliver et godt år! Godt nytår til alle :-D

nytaar-2015-12 nytaar-2015-8 nytaar-2015-4 nytaar-2015-10 nytaar-2015-11 nytaar-2015-2 nytaar-2015-3 nytaar-2015-1 nytaar-2015-5 nytaar-2015-7 nytaar-2015-6 nytaar-2015-9

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>