FARS KRUS

Min far blev utrolig glad, for det krus jeg havde malet til ham på fars dag i går! Derfor smider jeg lige en DIY op, så du måske også kan glæde en du holder af, med et hjemmetegnet krus. Det er heldigvis super nemt at lave! Det eneste du skal gøre er at købe en porcelænstusch, som kan fås i de fleste hobbybutikker, evt. lige HER, og så skal du ellers bare finde et krus som du vil tegne på. Når du er færdig med at tegner, så skal kruset i ovnen, efter anvisningen som står på tuschen du har købt. Når kruset er kølet af, er det klar til at blive overrakt til den heldige modtager. Det er super nemt, og jeg tror da nok at alle bliver glade for at modtage sådan en personlig gave :-)

verdens-bedste-far-krus-1 verdens-bedste-far-krus-3 verdens-bedste-far-krus-4 verdens-bedste-far-krus-6 verdens-bedste-far-krus-5 verdens-bedste-far-krus-2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>