BABY-TAVLE

Som nogle måske ved, så har min kusine næsten lige født en lille baby, og han er simpelthen den sødeste lille mand i hele verden! Man får helt lyst til at lave alle mulige fine baby-ting til ham, men jeg har jo slet ikke den tid, det kræver, og jeg har vist også allerede brugt alt for mange timer på at hækle en barnevognskæde til ham – jeg tror heldigvis, at han er glad for den (hans mor og far synes i hvert fald, at den var fin) ;-) Jeg havde egentlig tænkt, at han også skulle have haft et lille billede i gave sammen med barnevognskæden, men jeg nåede ikke at blive færdig med det, inden han blev født, så det måtte blive en gave der kom senere.

Jeg havde tænkt at lave et billede, med alle Julius’ informationer på – egentlig meget simpelt, men det tager altså længere tid, end man lige tror ;-) Nå, men jeg fik i al hemmelighed fat i alle hans informationer, og gik derefter igang med at tegne løs, og en masse forslag og kruseduller senere, var jeg endelig færdig med mit billede til den lille mand. I går var vi så igen ude og besøge den lille familie i Tune, og så kunne jeg endelig give dem min lille gave, og I kan tro at de blev glade! Jeg blev også meget glad, for min kusine fortalte, at jeg skal være fadder til den lille guldklump – iiiih, hvor er det altså hyggeligt! Jeg har aldrig været fadder før, men jeg er sikker på, at jeg kommer til at gøre det skide godt :-D

diy-baby-tavle-2 diy-baby-tavle-4 diy-baby-tavle-3 diy-baby-tavle-1

One thought on “BABY-TAVLE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>