FASTELAVN ER MIT NAVN, NUTELLA VIL JEG HAVE

Tadaaaah! Nutella-Masja er mega klar til fastelavn :-D Jeg er endelig blevet helt færdig med mit fastelavnskostume, og det tog selvfølgelig meget længere tid, end jeg lige havde regnet med, men jeg synes til gengæld også at resultatet er blevet ret godt – jeg håber i hvert fald, at man kan se, at jeg er klædt ud som en Nutella ;-) Jeg ELSKER Nutella (hvem gør ikke det!?), så selvfølgelig er det oplagt, at jeg skal klædes ud som Nutella til fastelavn. Jeg synes det er sjovt at overraske med sit kostume, når man dukker op til en fest, så jeg har prøvet at holde min idé hemmelig, men det er vist ikke gået så godt, for jeg har været edderspændt på at vise resultatet frem. Jeg er altid meget kritisk overfor de ting, jeg selv har lavet, og jeg tvivler altid på, hvad folk vil synes om det, så jeg skal altid lige høre andres mening inden jeg kan være rigtig glad for resultatet. Heldigvis har jeg kun fået rosende ord, så jeg regner med at hoppe i kostumet i aften, og så håber jeg ikke, at det går helt galt. Min bror siger i hvert fald, at mit kostume er sejt, og så kan det vist ikke helt skidt ;-)

fastelavn-nutella-kostume-2 fastelavn-nutella-kostume-6 fastelavn-nutella-kostume-5 fastelavn-nutella-kostume-4 fastelavn-nutella-kostume-3

3 thoughts on “FASTELAVN ER MIT NAVN, NUTELLA VIL JEG HAVE

  1. Hej Maja. Dit kostume er virkelig flot, er du interesseret i at sælge det? Eventuelt låne det ud i en kort periode? (mod betaling selvfølgelig).
    Med venlig hilsen,
    Sahra Moresco

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>