PROJEKT BROSTENS-JAKKE

I november sidste år begyndte jeg på den 1. semesteropgave på skolen, som indebar, at jeg skulle sy en kjole eller en overdel med inspiration fra introforløbet, hvor vi havde arbejdet med fragmenter. Jeg arbejdede meget med brosten i mit introforløb, så jeg synes derfor, at det kunne være sjovt at lave en beklædningsgenstand med inspiration fra brosten. Jeg besluttede mig hurtigt for, at jeg ville sy en bomber-agtig-jakke, med tern, som skulle symboliserer brostenene. Jeg gik straks igang med at lave en masse tegninger af jakken, og efter mange forsøg, blev jeg endelig enig med mig selv om, hvordan den skulle se ud. Jeg gik derefter straks ud og købte stof, og så var det ellers bare igang! Jeg knoklede med mønster, quilting, præsentation og alt for mange små (ligegyldige) detaljer, og lige pludselig kunne jeg godt se, at tiden var ved at løbe fra mig. Jeg knoklede dag og nat, og dagen før afleveringen arbejdede jeg hele natten og fik slet ikke sovet, og alligevel nåede jeg det ikke…. Jeg var så latterligt ked af det, og jeg spurgte endda min lærer om der var mulighed for at få lidt ekstra tid, men regler er regler, så jeg måtte altså aflevere en jakke der var halvt færdig…

Nogle gange hader jeg min stædighed og min perfektion, for hvis jeg har fået en idé, om hvordan noget skal være, og hvordan det skal se ud, så er der ikke noget at gøre, og jeg går ikke på kompromis med detaljerne. Det er vel egentlig en god egenskab at være perfektionist, hvis man altså har tid til det ;-) Nå, men jeg var så sur og irriteret på mit projekt, at jeg bare pakkede den halvfærdige jakke langt væk, da jeg endelig fik den tilbage. Jeg regnede ikke med, at den skulle se dagens lys i meget lang tid, men nu har jeg altså fået mod på at hive den frem igen, og nu er den ved at være færdig, så jeg glæder mig meget til at vise den frem meget snart! Indtil da kan I få et lille sneak peak af min idé :-)

masja-projekt-brosten-jakke-2 masja-projekt-brosten-jakke-3 masja-projekt-brosten-jakke-1 masja-projekt-brosten-jakke-4 masja-projekt-brosten-jakke-5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>