EN KOP FULD AF TANKER

Der er nok ingen tvivl om, at jeg elsker kaffe, og jeg drikker vist også rigeligt af det! Jeg tror efterhånden, at jeg har besøgt en milliard caféer i København og omegn, og jeg har bestemt drukket alt for mange kopper kaffe, men det er svært at lade værre, når det er så hyggeligt at sidde på café :-D Der er lige åbnet en Baresso i Spinderiet i Valby, og det er virkelig farligt for min pengepung, for jeg tager ofte et smut forbi Spinderiet på vej hjem fra skole, og jeg elsker Baresso! Jeg synes det er vildt hyggeligt at sidde på café med min computer og en hyggelig kop kaffe :-) Haha! Bare mig og min computer – det lyder en smule ensomt ;-) Jeg drikker altså også kaffe med andre mennesker engang imellem, men jeg kan også godt lide at sidde alene på café. Der er noget hyggeligt ved at være omringet af en masse mennesker, i stedet for at sidde alene derhjemme med fjernsynet kørende. Caféen er mit hyggested, hvor jeg bare giver mig selv lov til at tænke på livet og koble max fra, og ikke tænke over alle de ting, jeg skal nå inden dagen er omme :-)

masja-paa-baresso-1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>