UGLEN UFFE

Jeg har tit tænkt, at det kunne være mega sejt at lære at hækle – det ser simpelthen så hyggeligt ud, når folk sidder og hækler alle mulige sjove og fine ting. Jeg har da også købt hele hækleudstyret, og har flere gange hevet garnnøgler, hæklenåle og hele molevitten frem, men fandt også hurtig ud af at det var alt for besværligt at sætte sig ind i… MEN nu var det nu! Jeg besluttede mig for at hvis jeg skulle lære at hækle, så skulle det være nu! Så jeg lånte en masse bøger på biblioteket, hev hæklegrejet frem, og satte mig ned og terpede tusindevis af hæklevideoer på nettet. Og tro det eller lad værre, men det er egentlig slet ikke så svært, når man lige kommer i gang :-D

Det er vist ingen hemmelighed at jeg godt kan lide ugler, så selvfølgelig var mit første hækleprojekt en sød lille stribet ugle, som jeg har døbt Uffe. Han har et par småfejl, men man skal jo lige lære det, så jeg er godt tilfreds. Så sig goddag til uglen Uffe :-)

haeklet-ugle-01 haeklet-ugle-03 haeklet-ugle-02

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>