MIN NYE BABY

Så skete det endelig – jeg har fået mig en ny computer, og jeg er mega lykkelig! :-D Min gamle macbook var efterhånden blevet så sløv og langsom, at den slet ikke var til at leve med. Det er meget svært at arbejde på en computer, når den hele tiden går i stå, og man mest af alt har lyst til at smadre den med en hammer… Men nu er der ingen undskyldninger, for min nye computer kører som smurt i olie, og den har allerede fået sin plads på hjemmekontoret :-)

macbook-air-1 macbook-air-2 macbook-air-3 macbook-air-4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>