LIPSTICK & COFFEE

Så er det endelig weekend igen, og denne gang betyder det altså også EFTERÅRSFERIE! Jeg har virkelig set frem til at have ferie – en uge, hvor man bare kan sove længe, flade ud på sofaen, lave lækker mad, hygge med familien og se film til langt ud på natten :-) Skolen bliver sat totalt på pause i denne her uge, og så skal jeg ellers bare nyde en hel uge uden lektier :-D

Jeg har ingen dejlige efterårsbilleder i gemmerne, så det må blive et af efterårsferiens projekter – jeg må finde et træ med en masse skønne farverige blade, og tage nogle lækre efterårsbilleder! Indtil da vil jeg fejre ferien med krøllet hår, rød læbestift og en dejlig kop kaffe :-* og så vil jeg ønske god ferie til dem, der er lige så heldige som jeg! :-D

lipstick-and-coffee-4 lipstick-and-coffee-5 lipstick-and-coffee-6

Læbestift: Elizabeth Arden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>