FARVEL TIL LEVERPOSTEJ

Kan I mon huske, at jeg for ikke særlig længe siden besluttede mig for at lade min egen hårfarve vokse ud, så jeg kunne få min gode gamle leverpostejs-hårfarve tilbage, fordi jeg var sikker på, at jeg ville blive rigtig glad for det….? Tjaaa, det holdte i hvert fald ikke særlig længe, for nu har jeg altså fået farvet den grimme leverpostejsfarve væk igen – ups! ;-) Jeg var ved at blive sindssyg af den der voldsomt grimme udvoksning, og jeg synes, at det var utrolig grimt, så jeg tog altså en vild beslutning, og fik det farvet lyst igen, og jeg har aldrig været mere glad for mit hår! Leverpostej kan sikkert være rigtig pænt til nogle mennesker, men jeg er vist ikke en af dem, så jeg tror alligevel, at jeg holder mig til de lyse lokker :-D

masja-med-lyst-haar-1 masja-med-lyst-haar-3 masja-med-lyst-haar-2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>