FARS FØDSELSDAG

I går havde min søde far fødselsdag – på samme dag som selveste dronningen! Min far nyder at have fødselsdag på samme dag som dronningen, for han er typen, der elsker at sige, at alle busserne flager for ham, og ikke for dronningen. Derfor synes jeg også, at det var lidt sjovt at lave et billede til ham i år, hvor han var “dronningen” på balkonen, og alle de royale var kommet for at fejre ham :-D Det er altid utrolig svært at finde på gaver til min far, for han ønkser sig aldrig noget. Han siger altid, at det eneste, han ønsker sig, er en dejlig kone og nogle søde børn, men det er jo noget pjat, for det, har han jo allerede. Derfor må man altid prøve at være lidt opfindsom, når man skal finde på en fødselsdagsgave til min far. Jeg synes godt nok, at det har været svært i år, meeen jeg fandt da på noget, og man må jo godt lave drille-gaver, når folk ikke ønsker sig noget ;-)

gaven-til-fars-fødselsdag-4 gaven-til-fars-fødselsdag-3 gaven-til-fars-fødselsdag-1 gaven-til-fars-fødselsdag-5 verdens-bedste-far-krus-1

One thought on “FARS FØDSELSDAG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>