FORÅR PÅ BISPEBJERG KIRKEGÅRD

I weekenden var min kæreste og jeg en tur på Bispebjerg kirkegård, for at se de yndige lyserøde blomster som alle poster billeder af på Instagram – og det forstår man godt, for de er simpelthen så smukke! Jeg havde egentlig regnet med, at jeg skulle have nogle fine billeder på den flotte lyserøde sti, men der var så vanvittig mange mennesker, at jeg slet ikke kunne overskue det. Jeg hader at stille mig op til billede, når der er mange mennesker, for jeg føler, at de alle sammen kigger på mig, og synes, at jeg er vildt irriterende… Jeg ved jo ikke, hvad folk tænker, men inde i mit hoved tænker de alle sammen, “så flyt dig dog!”. Heldigvis er det, ikke kun den lyserøde sti på Bispebjerg kirkegård, der er flot, så vi gik en lille tur rundt på kirkegården og fandt et andet flot, og lidt mere stille sted, hvor vi kunne tage nogle hyggelige billeder :-) Jeg havde kronen med i dagens anledning, da jeg havde en idé om, at vi skulle tage et rigtig eventyrbillede, men nogle gange virker idéer bare bedre inde i ens hoved, og jeg synes, det blev lidt for “tjuhej-se-mig-agtigt”, og det er der, at jante lige kommer forbi og siger, “hvem tror du lige, at du er søster lystig”, meeen man skal vel have lov til at lege prinsesse engang imellem ;-)

masja-med-krone-1 masja-med-krone-5 masja-med-krone-4 masja-med-krone-2 masja-med-krone-3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>