FRISKO-HAMA-IS

Ååååh, hvor har det dog været lækkert vejr, de sidste par dage – solen har strålet fra en skyfri himmel, og jeg har virkelig nydt det! Jeg har ligget i haven og slikket sol, og drømt mig væk til de varme lande, hvor solen altid skinner. Jeg glæder mig helt vanvittig meget til sol, sommer og hygge på stranden. Noget af det allerbedste på en varm sommerdag er en iskold sodavandsis! Min personlige favorit er Filuren – også selvom deres ansigter altid er helt tværet ud ;-) Jeg har faktisk endnu ikke fået en sodavandsis i år, men jeg glæder mig meget til en iskold is på en brandvarm sommerdag. Jeg glæder mig åbenbart så meget, at jeg har valgt at lave de lækre Frisko-is ud af Hama-perler – man får helt lyst til at spise dem! :-D

hama-frisko-ispinde-2 hama-frisko-ispinde-1 hama-frisko-ispinde-3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>