FREDAGSROCK MED MILLU

Det er fredag, og jeg er snotforkølet, men det skal absolut ikke stoppe mit weekendhumør, for jeg har planer for i aften! Jeg skal nemlig hygge med min søde kusine Millu (eller Emilie, som hun rigtigt hedder), og det er efterhånden længe siden, at jeg har set hende, så jeg glæder mig helt vildt! Jeg skal faktisk mødes med hende lige om lidt, og så skal vi ud og handle ind, så vi kan lave noget lækkert mad, og drikke en masse god vin – det er jo fredag ;-) Senere skal vi i Tivoli og se fredagsrock, og det er første gang jeg er der i år, så jeg regner med at det bliver vildt! Jeg har hørt Shaka Loveless hele ugen, så jeg er mega klar til at skråle med i vilden sky ;-)

God fredag til alle! :-D

fredagsrock-i-tivoli-1 fredagsrock-i-tivoli-3 fredagsrock-i-tivoli-2 fredagsrock-i-tivoli-4 fredagsrock-i-tivoli-5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>