SOM DENGANG I 20’ERNE

Så er det endelig weekend igen! Jeg sidder på hjemmekontoret og hygger med en kop the, mens kæresten øver guitar med guitareleverne, inde i stuen. Jeg har endnu engang haft en travl uge, men jeg klager ikke, for jeg synes det er så hyggeligt at gå i skole, på trods af store opgaver og meget læsning. I denne her uge har vi arbejdet med modens tendenser igennem tiden, hvor vi i grupper skulle skrive om et årti. Jeg valgte 20’erne, da jeg synes det er sådan en fin periode, med smukke kvinder i fine kjoler, og så må vi jo ikke glemme den kære Coco Chanel, der fik sin succes i den periode :-)

Jeg har været på jagt efter noget tøj fra 20’erne, men det er ikke at finde mange steder. I stedet fandt jeg den fineste hovedpynt fra 20’erne, som var nødt til at eje, nu når vi skrev om 20’erne :-)

masja-20erne-1 masja-20erne-3 masja-20erne-2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>