DAGENS KLOKKEBLOMST

Det går bestemt ikke stille for sig, når der er introfest på skolen. Det starter altid med et tema, som denne gang var eventyr – dermed skulle hver klasse vælge et eventyr at klæde sig ud efter. Vores klasse valgte Peter Pan, for der mente vi at der var mange muligheder for at klæde sig ud, og så er det jo også et ganske sødt og hyggeligt eventyr :-) Vi havde en Peter Pan, en Wendy, en krokodille, en John, en Nana, en Kaptajn Klo, en mr. Smisk, en Peter Pans skygge, og sidst men selvfølgelig ikke mindst en Klokkeblomst, som var mig! :-D

Jeg havde besluttet mig for at lave mit eget kostume, da jeg ikke lige havde noget tøj der kunne ligne en Klokkeblomst. Derfor har jeg altså knoklet hele ugen på mit eget kostume, og tvivlede meget på om folk kunne se hvad jeg var… Men der var heldigvis ingen tvivl da jeg trådte ind på skolen i går, og så kan man jo ikke lade værre med at blive lidt glad :-D

klokkeblomst-kostume-4 klokkeblomst-kostume-3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>