STILHEDEN SKYLDES…

Jeg nyder bare sommeren og det gode vejr ligesom alle andre! De sidste to uger er simpelthen gået så stærkt, og det kan jeg kun give den søde hr. sol skylden for. Jeg havde slet ikke troet, at det skulle blive så lækkert vejr, og jeg må indrømme, at jeg er blevet helt sommerglad i låget, og derfor har jeg slet ikke haft tid til at være på bloggen. Man må jo sørge for at nyde solen, mens den er her :-)

Det var først i morges, da jeg stod op, at det gik op for mig, at tiden var gået så stærkt, og at det var længe siden jeg havde tjekket ind på bloggen… Men her er jeg altså – sund og rask og glad i låget! :-D

Jeg håber, at I nyder sommeren derude!

masja-hvor-blev-du-af-1 masja-hvor-blev-du-af-3 masja-hvor-blev-du-af-2 masja-hvor-blev-du-af-4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>