NÅR REGNEN REGNER

Det har været skønt med en masse sol og varme de sidste par dage, og jeg har da også fået nydt den i fulde drag! Men efter et par dage med stegende sol og brændte kinder, så er det altså også lidt hyggeligt med en smule regn, og så kan man jo også få luftet den fine paraply :-) Danskerne brokker sig jo altid lidt over det danske vejr – enten er det for koldt, eller også er det for varmt. Jeg synes nu, at det danske vejr er ret hyggeligt. Man ved aldrig hvad dagen bringer og hvad vejret har at byde på. Ikke engang vejrudsigten kan man regne med, for det er sgu så sjældent, at den rammer helt plet, men det er vel også lidt sjovt ;-) Hver dag er en overraskelse, og så må man jo bare tage dagen med hvad den bringer :-)

en-festligt-paraply-2 en-festligt-paraply-1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>