GAVER PÅ EN HYGGELIG DAG

I mandags var jeg en hyggelig tur i København, sammen med min søde mor. Det er altid dejligt med sådan en mor-datter-dag, hvor man shopper, spiser og hygger hele dagen :-) Vi startede på Strøget, og gik ellers bare igang med den helt store shoppingtur. Min mor er altid sød til, at købe en masse små gaver til mig når vi er på tur, og hun købte da også en masse fine ting til mig denne gang. Jeg fik en masse hyggelige småting – en lille retromadkasse, nogle sjove knager, stempler og blyanter, hyggelige karklude, perler til et lille diy-projekt (som kommer snart), og så fik jeg selveste Rundetårn! :-D

Da vi havde vandret alle Københavns gader tynde, tog vi en tur i Tivoli, hvor vi fik noget lækkert mad, og en god gammeldaws isvaffel. Vi skulle da selvfølgelig også lige prøve den “nye” gamle rutschebane. Weeee! Det var godt nok længe siden at jeg havde prøvet den! :-D

gaver-fra-københavn-1 gaver-fra-københavn-5 gaver-fra-københavn-2 gaver-fra-københavn-3 gaver-fra-københavn-4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>