2 ÅR

Bloggen har fødselsdag, og det skal da fejres! :-D I dag er det nemlig præcis 2 år siden, at jeg besluttede mig for at oprette en blog, og dagen hvor jeg skrev mit allerførste indlæg. Jeg oprettede bloggen for hyggens skyld, og jeg havde faktisk ikke regnet med, at jeg havde så meget at skrive om, men nu er der gået 2 år, og jeg holder stadig af at skrive på bloggen. Det er hyggeligt at have et sted hvor man kan skrive om lidt af hvert, og jeg håber på at vi får mange flere år sammen :-D Det er lidt fjollet at fejre fødselsdag for bloggen, men også lidt hyggeligt. hehe ;-)

masjas-blog-fylder-2-aar-3 masjas-blog-fylder-2-aar-1 masjas-blog-fylder-2-aar-7 masjas-blog-fylder-2-aar-2 masjas-blog-fylder-2-aar-4 masjas-blog-fylder-2-aar-5 masjas-blog-fylder-2-aar-6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>