VERDENS BEDSTE FAR ♥

Jeg er lige vendt hjem fra en dejlig aften i selskab med min mor og far. Det har jo været fars dag i dag, så jeg måtte selvfølgelig lige forbi med en lille gave til min søde far. Jeg synes altid, at det er så svært at købe gave til sin far, for han ønsker sig aldrig noget, så det ender altid med, at man bare køber strømper eller underbukser… Det bliver efterhånden lidt kedeligt altid at købe det samme, så i år har jeg prøvet at være lidt mere kreativ og lavet nogle helt særlige ting til ham. Jeg har derfor tegnet min helt egen kop til ham, skrevet en masse fine ting om ham, som jeg har rammet ind, købt en sød far-bog med en masse søde citater om fædre, og så har jeg ellers bare fundet en masse ting, som jeg ved han kan lide :-)

Min far forventer ikke rigtig noget særligt på fars dag, og der gik da også lang tid før, at han opdagede, at jeg havde stillet en gave til ham inde i stuen. Da han opdagede det, spurgte han, hvad jeg nu havde fundet på, og kom meget glad ud med sin fine gavekurv. Han åbnede det hele og blev meget glad, for alt det jeg havde lavet til ham. Så selvom det godt kan være lidt svært at finde på gaver, så er det absolut det hele værd, når man ser sin farmand blive så glad :-)

verdens-bedste-far-fars-dag-gave-1 verdens-bedste-far-fars-dag-gave-2 verdens-bedste-far-fars-dag-gave-3 verdens-bedste-far-fars-dag-gave-6 verdens-bedste-far-fars-dag-gave-4 verdens-bedste-far-fars-dag-gave-5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>