DON’T WORRY, BE HAPPY!

Nogle gange går alting ikke helt som man nok havde planlagt. Det ville være smart, hvis man kunne planlægge alting og have fuldstændig styr på det hele, men sådan er det jo ikke, og ærlig talt så ville livet vel egentlig også bare blive lidt for kedeligt… Engang imellem ville det nu alligevel være rart, hvis man vidste hvad der kom, så man kunne planlægge det hele lidt bedre, især når man, som jeg meget let bliver forvirret, og rundt på gulvet, hvis der ikke er styr på det hele. Jeg er sikker på, at alting sker af en årsag, og jeg er sikker på at det hele nok skal falde på plads en dag, så jeg holder ud og jeg er glad for livet, for det er vel fjollet at være andet – Livet er jo noget herligt og ganske særligt! :-D

masja-med-fletning-1 masja-med-fletning-2 masja-med-fletning-3 masja-med-fletning-4 masja-med-fletning-5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>