MAN HAR VEL LOV AT ØNSKE…

Om præcis en uge er det min fødselsdaaaaaag, og jeg kan slet ikke vente! :-) Fødselsdag er lig med gaver, og derfor har jeg selvfølgelig lavet en laaaaang ønskeseddel. Min mor har altid sagt at man må ønske sig lige hvad man vil – man skal måske ikke regne med at få det hele, men man må alligevel ønske sig hvad som helst! Det råd har jeg altid fulgt, og derfor ender det selvfølgelig altid med at jeg har en virkelig lang ønskeseddel, med alt fra hårnåle, til cykler og til køkkenmaskiner. Man kan i hvert fald ikke sige at jeg ikke ønsker mig noget, for det gør jeg i den grad! Ønskesedlen er lang, men her får I da lige et lille udpluk af de skøreste, dyre og hyggelige ting på min ønskeseddel :-)

masjas-oensker-

1. Kitchenaid køkkenmaskine / 2. gammeldags trækælk / 3. Miss etoile the-kande / 4. Jane Kønig V-ring / 5. Hay Pinnochio gulvtæppe / 6. Aiaiai høretelefoner / 7. Yamaha Western guitar / 8. Adidas Ocis Sneakers / 9. Kay Bojesen sangfugl / 10. Short John cykel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>