EN INVITATION FULD AF EFTERÅR

Så er det snart min fødselsdag, og det skal selvfølgelig fejres! I denne anledning har jeg i år, forsøgt mig med at være lidt kreativ med invitationerne. Derfor har jeg været ude og samle en masse blade og bagt små pæretærter til hver en invitation. Det må da være en invitation, som ingen kan sige nej til :-D

Opskriften på pæretærterne kan findes lige HER :-)

foedselsdags-efteraars-invitation-1 foedselsdags-efteraars-invitation-2 foedselsdags-efteraars-invitation-3 foedselsdags-efteraars-invitation-4 foedselsdags-efteraars-invitation-5 foedselsdags-efteraars-invitation-6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>