JEG HAR SYET MIN ALLERFØRSTE TRØJE!

Dette er beviset på, at jeg rent faktisk lærer noget på min nye skole! Allerede fra første dag, skulle vi lære at sy bluser, og i den forbindelse skulle vi finde på noget at sy til os selv. Jeg gik i tænkeboks, for at finde ud af hvad jeg dog skulle finde på at sy…. Bingo! Intet er bedre end en hyggelig varm trøje til de kommende kolde efterårnætter. Jeg kunne virkelig godt bruge en ny, så den måtte jeg jo lige fikse!

Jeg fandt noget smart stof, som havde retside på begge sider – det er virkelig smart, så er der i hvert fald ingen chancer for at vende det forkert ;-) Nå men i så fald, gik projekt hyggetrøje straks i gang! Efter lang tids syning, et par fejl ind imellem og utrolig meget kaffe, er jeg endelig blevet færdig med min trøje. Jeg har rent faktisk præsteret at sy min allerførste trøje, og så passer den ovenikøbet. So here it is! :-)

design-by-masja-richter-troeje-1 design-by-masja-richter-troeje-3 design-by-masja-richter-troeje-4 design-by-masja-richter-troeje-2 design-by-masja-richter-troeje-6 design-by-masja-richter-troeje-5 design-by-masja-richter-troeje-7

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>