SIG APPELSIIIIIIIN!

Klassefotoet – vi slipper simpelthen ikke udenom det! Og vi skulle da selvfølgelig starte første skoledag med et godt gammeldags klassefoto. Slå jer ned og smil tøser! Klik-klik-klik-klik… Jeg synes altid at jeg ser dum ud på klassefotos, men denne gang synes jeg at det er nogenlunde til at leve med – og tjek lige det der fine navneskilt midt på mavsen! Ja, hvor skulle man dog ellers sætte det. hehe. ;-)

Det her er simpelthen de søde piger som jeg nu går i klasse med, og skal hygge mig sammen med de næste tre et halvt år, så sig goddag til mine nye klassekammerater! :-)

010

Mathilde – Sanne – Sapphire – Marlene – Stina – Christina
Cècile – Henriette – Nina – Freja – Ragnhild
Louise – Masja – Sif – Anna-Cecilia – Majken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>